Hur du imponerar på folk

Det finns många sätt att imponera på människor, men eftersom folk är så jävla lättimponerade så blir man lätt vilsen i djungeln av sätt att gå till väga. Jag, er gud och förebild, är här för att hjälpa till ännu en gång.
'
Muskelmetoden
Om du verkligen vill impa på folk är det bra att skaffa muskler. Att kunna lyfta en rullstolsbunden pensionär med ena armen är verkligen imponerande. Att träna är skitjobbigt och tar lång tid, men precis som med allt annat finns det genvägar. Jag säger bara en sak; anabola steroider.
'
Kesometoden
Tycker du inte att styrka är så jävla awesome kan du alltid äta asmycket keso fort som fan. Att stå i baren och säga till ditt potentiella ragg att du har käkat tolv kilo keso på under en kvart är inget annat än sjukt häftigt. Ett säkert kort i alla lägen.

Jävla fjortisar..

Fredrik uttrycker sitt hat emot fjortisar.
CREDZ till Martin, Sam, Robbin och Axel, samt till Simon som var våran kameraman för dagen. :)

CREDZ för vårat jobb!

Chaachaa bloggen, nu vill jag bara säga en sak! Och det är..
TACK FÖR ALLA DESSA UNDERBARA CREDZ! (Även det lite mindre underbara såsom: "Nähepp dags att gå ur denna grupp då detta var droppen på dagisnivå!".)
Och tack vare detta, så har våran senaste video kommit ut ändå till skaparna utav låten. Helt jävla AWSOME!
I skolan idag så gick det även rykten om att de på "Vakna med The Voice" hade pratat om våran film. (Y)
Och sedan så bar det av för att research lite om detta, och då så hittade vi det här:


http://www.finest.se/userBlog/?uid=32717&beid=1288404
Och det är alltså självaste JOSEFIN CRAFORD som har lagt ut det på sin blogg. Kommer du till leksand, så ska du få en PUSS utav Fredrik. (Bögen i videon, alltså inte den riktigt (Kinesen) utan den som spelar bög.)
Tack för oss!
Och sen så ska ni också få en gammal video på Fredd, som tack. <3


RSS 2.0